Forside   Historie    Værelset    Fælles arealer   Husleje   Billeder   Ansøg    Bestyrelse   Find vej    Kontakt    
Intern  
Værelserne er på 10-12 kvm, umøblerede og indeholder ud over selve værelset en lille entre med skabe, spejl og håndvask. Der er dørtelefon på hvert enkelt værelse, endvidere er der stik med internetadgang på hvert værelse.

Værelserne er fordelt på ialt 10 "gange" eller køkkener. På højregangene er der 9 værelser pr køkken, på venstresiden 8 og i stuen og kælderen henhv. 4 og 3. Alumnerne på hvert køkken deles om fællesfaciliteterne køkken, bad og toiletter. Rengøring af fællesarealer i tilknytning til de enkelte køkkener står alumnerne selv for.

På køkkenet har hver alumne et lille skab med plads til fødevarer og personligt køkkenudstyr. Der forefindes på køkkenerne sædvanligvis de mest elementære redskaber, dvs. komfur, køleskabe, fryser, mikrobølgeovn, bestik, potter, pander etc. Somme tider er der meget udstyr, andre gange kun ganske lidt og de fleste alumner betragter hele kollegiet som en stor husholdning, hvorfor man altid kan låne det man mangler på et af de andre køkkener.

Nedenfor finder du en skitse af værelset. Bemærk at tegningen ikke er målfast, og at værelset også forekommer spejlvendt af, hvad du ser herpå siden. Desuden afviger værelserne placeret i gavlen og stuen i såvel størrelse som indretning. 
 
Hostrupsvej 20 · 1950 Frederiksberg C. · tlf. 35 13 81 00 · Send e-mail